Novosti


posted on April 7, 2021, 7:39 a.m.

Dragi takmičari, ovog meseca obeležavamo prvu godinu postojanja Algoge Judge-a i tim povodom smo za vas pripremili lepe novosti.

Postavili smo zadatke za vežbanje sa velikog broja srednjoškolskih takmičenja, a uskoro možete očekivati da bazu upotpunimo zadacima sa svih do sada održanih takmičenja.

Otvorili smo Discord server gde imate priliku da se družite, diskutujete o zadacima i takmičenjima, postavljate pitanja, pomažete ostalim članovima i delite svoja iskustva u oblasti takmičarskog programiranja. Očekujemo vas da nam se pridružite.

Pokrećemo Algoge Coach program - individualne pripreme za takmičarsko programiranje i algoritamsko rešavanje problema za sve nivoe znanja. Informacije i uputstva za prijavu možete pogledati na ovoj stranici.

Predstavljamo vam prvi po redu Algoge Kup, takmičenje namenjeno učenicima osnovnih i srednjih škola u Srbiji. Takmičenje se sastoji od dve onlajn runde (četvrtfinale i polufinale) i finala koje će biti održano na Računarskom fakultetu. Četvrtfinale će biti održano u subotu 17. aprila. Detaljnije o takmičenju i prijave možete pročitati ovde.


Comments

There are no comments at the moment.