Šta je Algoge?


posted on April 3, 2020, 3:00 a.m.

Dobrodošli na Algoge!

Algoge je online judge na kome možete pronaći zadatke za vežbanje algoritama i struktura podataka, zadatke sa domaćih i međunarodnih takmičenja, kao i zadatke za pripremu za intervjue u IT kompanijama. Algoge je nastao sa ciljem da se ojača zajednica takmičarskog programiranja u Srbiji i zemljama u regionu, kao i u svrhu opšte popularizacije programiranja i algoritamskog razmišljanja.

Uskoro na ovom sajtu možete da očekujete i dodatne materijale za učenje algoritama, takmičarskog programiranja, kao i razna pripremna takmičenja.
Zadatke možete raditi u svim popularnim programskim jezicima. Detaljnu listu, zajedno sa verzijama koje se koriste, možete pogledati ovde.

Algoge je projekat koji je nastao od strane grupe studenata sa Računarskog fakulteta, u okviru RAF Lab-a. Platforma je nastala kao prilagođena verzija open-source projekta DMOJ.

Nadamo se da ćete kroz zadatke i materijale koje smo vam pripremili naučiti puno novih stvari i da će vas to još više motivisati za dalje napredovanje! Ukoliko imate nekih pitanja za nas, slobodno ih postavite u komentarima ispod, ili putem e-maila: lab@raf.rs.






Comments


  • 0
    Miksa2008  commented on April 17, 2021, 4:24 p.m.

    Zdravo,

    Ne vidim uopste zadatke u tabu Takmicenja, ni nekom drugom. Moze pomoc?


  • 0
    mitrovicl  commented on Dec. 23, 2020, 5:12 p.m. edited

    Možete li da dodate A,B,C,D,E... u opise zadataka okružnih takmičenja (za lakšu pretragu i sortiranje)? I ne samo okružnih


    • 0
      admin  commented on Dec. 24, 2020, 4:46 p.m.

      Hvala na predlogu, dodaćemo u naslove zadataka koji su bili po redu i za koju kategoriju.


  • 1
    tourist  commented on April 6, 2020, 2:54 p.m.

    Kako mogu postati clan komisije i kako napraviti editorial za neki zadatak?


    • 1
      admin  commented on April 6, 2020, 6:09 p.m.

      Slobodno odaberi zadatak za koji već ne postoji editorial i pošalji nam, rado ćemo okačiti :)