Algoge Coach


Algoge Coach program predstavlja jedinstvenu pripremu za takmičarsko programiranje i algoritamsko rešavanje problema namenjeno za sve nivoe znanja, od početnika do onih koji se pripremaju za olimpijadu - kao i za one koji se pripremaju za algoritamski deo intervjua za zaposlenje.

Formular za prijavu možete pronaći ovde.


Kome je namenjen Algoge Coach program?

Ukoliko se pronalazite bar u jednoj od ovih tačaka, onda program jeste namenjen za vas:

  • Želite da povećate nivo znanja iz algoritama i da napredujete u algoritamskom načinu razmišljanja
  • Želite da ostvarite zapažene rezultate na takmičenjima, i osvojite diplomu koja će garantovati stipendije na fakultetima.
  • Pripremate se da osvojite medalju na međunardnom takmičenju.
  • Pripremate ispit iz algoritama za fakultet i želite da steknete izvanredno znanje iz ove oblasti
  • Pripremate se za intervju za zaposlenje

Koje je neophodno predznanje?

Predznanje bilo koje oblasti nije unapred predodređeno. Program je individualan i prilagođava se trenutnom znanju polaznika.


Kako izgleda program?

Pre početka programa se određuje trenutno znanje polaznika kroz razgovor i eventualno rešavanje test problema. Nakon toga, zajedno sa polaznikom se zadaju ciljevi, pravi se plan programa, i polazniku se dodeljuje Coach (trener).

Program je sastavljen od minimum 12 časova predavanja, uz domaće zadatke posle svakog predavanja, chat konsultacije, i stalno praćenje progresa od strane trenera.

Predavanja se vrše online preko platforme koja je dogovorena sa trenerom. Posle svakog predavanja trener zadaje obaveze (u vidu problema za rešavanje, rađenje pripremnog takmičenja, i slično) koje moraju biti ispunjene pre nego što se pređe na sledeće predavanje.

Nakon uspešnog završetka programa, ukoliko polaznik želi dalje da napreduje može krenuti program ponovo sa novim ciljevima i planom.


Koliko dugo traje program?

Program se planira tako da ga je moguće završiti u roku od mesec dana. Ali, pošto se vreme se prilagođava polazniku, ukoliko polaznik ne stiže da uradi sve obaveze na vreme, ili želi da radi sporijim tempom, program može trajati i duže.


Ko su treneri?

Treneri su naši istaknuti takmičari, osvajači brojnih medalja na domaćim i internacionalnim takmičenjima, članovi komisije i autori zadataka sa nacionalnih takmičenja, i asistenti na algoritamskim predmetima na Računarskom fakuletu, sa višegodišnjim iskustvom u držanju priprema takmičarskog programiranja.

Treneri: Dušan Zdravković, Dimitrije Dimić, Aleksa Plavšić, Tadija Šebez, Stefan Stojanović, Filip Ćosović, Mihailo Trajković, Ivan Jevtić.


Koje je cena programa?

Cena programa je 149 EUR.


Kako mogu da se prijavim?

Možete se prijaviti popunjavanjem ovog formulara.


Imam još pitanja, gde mogu da ih postavim?

Pitanja o programu nam možete postaviti na mail: lab [at] raf [.] rs